Oppdatert "MMA-Record" på Sherdog.com

( Trykk på bildet til under eller HER for å se min Record/Statistikk )

Da har jeg endelig fått masa på promotører og sendt en haug av eposter for å få oppdatert min (og mine lagkamerater) sine "Records" (Kamp-statistikk) på Sherdog.com som er regnet som verdens største MMA side.

For min del har jeg kanskje ikke verdens mest imponerende statistikk (med 2 seire og 2 tap), men hvis du ser nærmere på de jeg har tapt mot (trykk på  dem på statistikken) så ser du at de er så og si ubeseirede. Luke Barnatt er regnet som en av Englands top 10 mellomvektere (med 4 proff-seire nå), Toby Mclaren har vunnet 7 strake og er ubeseiret. Har også en uavgjort amatør-mma-kamp mot Alex O'toole (ubeseiret på papiret) som ikke er lista på statestikken. Så vi Valhall Gym gutta kan ihvertfall ikke beskyldes for å ta "lette" kamper :)

Personlig (snakker også for gutta på teamet mitt) vil jeg mye heller gå kamp mot en som har vunnet 5 stk på rad, enn en som har tapt 5 på rad.. Er mange mange fightere der ute som har veldig bra statestikker rett og slett p.g.a de møter uerfarne folk. Dette gjelder heldigvis ikke norske fightere :) Vi er vikinger!

Et veldig bra eksempel på en skikkelig viking er min lag-kompis Victor Liland.  Han debuterte som proff (etter bare 1 semi pro seier) mot franksmannen Marty Loic som hadde årevis erfaring som Proff og godt over 20 proffkamper  bak seg (masse knockouts). Victor ledet kampen lenge (på tross av at han brakk armen veldig tidlig i runde 1), og lå i dominante posisjoner på topp av franskmannen.  Men han ble desverre catcha med et slag i en heftig slagveksling og kampen ble stoppa.  Poenget er... Heller et tap i en knallbra haard kamp mot en bra motstander, enn en lett seier mot en dårlig!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

32, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Kampsporten MMA (Og Grappling). Har tidligere konkurrert endel i Freestyle Rap Battles. Kan også følges på Twitter på @kayerikssen

Kategorier

Arkiv

hits