Min VideoBlogg Del #1 og #2! (Kampsport)


Prøvde meg på litt videoblogging her for leden, noe som resulterte i 2 Episoder av min videoblogg. Episode 1 er en Grappling/Bryting økt på Valhall Gym i Larvik. Episode 2 er en Dobbelt-episode fra et par Bokse økter vi har hatt på Valhall i uka som var (20 og 22 oktober for å være nøyktig). Den siste episoden er den det uten tvil er lagt mest arbeid i både når det gjelder filming og redigering, og jeg vil anbefale å se denne (dersom dere syntes Ep 1 ble litt i det kjedeligste laget). Sønnene mine er også mye med i Episode 2 :)

Framover kommer jeg til å ha med meg kamera (mobil-kamera) rundt omkring på forskjellige kampsport gym, sammenkomster, konkurranser osv! Så følg med her.

Dersom noen av dere har produkter dere vil at jeg skal "Anmelde" via bloggen, eller vil ha vist fram (billig reklame) eller et gym dere vil jeg skal ta turen innom, så er det bare å sende meg en mail på kay.erikssen@gmail.com så kan vi ordne et eller annet.

 

Kays VideoBlogg Del #1:

Kays VideoBlogg Del #2 (Dobbelt Episode!)

Det kommer nok flere Episoder utover,  for hver gang jeg er innom et eller annet kampsport gym (Enten om det er Grappling/MMA på frontline, eller Boksing på Drammen bokseklubb eller hva det nå enn skulle være), Eller fra konkurranser eller andre artige sammenkomster :)

3 kommentarer

uggboots

26.okt.2011 kl.16:04

uggboots oppfylle l?ftet, og er forpliktet til ? gi kundene med luksuri?s komfort produkter.

uggboots produkter basert p? det generelle publikum, men uten ? miste smaken av luksus

Wolverinne

26.okt.2011 kl.18:22

herlig med videoblogger fra gymmet :) rimelig heftig sparring dere har gående :p

Karl Andreas

10.nov.2011 kl.00:28

Hvor fikk du tak i de gel-wrappene?

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

31, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits