UWC 17 og min MMA kamp der (8 oktober 2011)

Etter noen uker med diett og oppkjøring til UWC 17 (den 8 oktober 2011) for å gå i -77kg fikk jeg bekjed om at flere av fighterne på kortet var skada, og at min opprinnlige kamp i 77kg ble avlyst, MEN jeg kunne få kamp mot en Moldover som i øyeblikket bor i Italia i 84kg (semi proff). Noe jeg takket øyeblikkelig ja til. Alt gikk som planlagt under oppkjøringa, og jeg har igrunn aldri følt meg bedre.

Fløy nedover til England med en av norges fremste MMA fightere for øyeblikket Simeon Thoresen, og vår cornerman Magnus Paaske Eriksen. Vi møtte også vår team-mate Audun fossum der nede, som også skulle gå kamp. Innveing gikk etter planen på fredagen (Simeon fikk ikke veid inn før seeent pga hans motstander kom sent fra spania fredag kveld). 

 

Lørdag morgen fikk jeg sjokkbekjeden, min motstander (og hans bror som også skulle gå kamp) hadde ikke kommet inn i England p.g.a visum problemer. Og jeg stod plutslig uten motstander.. Men UWC arrangør Alex Burzotta gjorde en heltmodig innsats og klarte til slutt å ordne meg en Amatør kamp mot vår venn Alex O'toole fra TSG Southend. Det ble en 1 runders amatør kamp med 4 minutters runde da (istedetfor 2 runders Semi pro som det opprinnlig skulle være).

Utrolig tøft gjort av O'toole og ta kamp på noen timers varsel! Men siden han nettop hadde blitt operert for blindtarm betennelse, så ble vi mer eller mindre enige i buret om å kun kjøre grappling. (Han tok kampen på et par timer, noe jeg er super takknemmelig for, så jeg aksepterte seff grappling uten å nøle). Det ble en fram og til bake kamp i 4 minutter, og den ble til slutt uavgjort da ingen av oss klarte å avslutte matchen.. 

 

 

Bildet her er fra en Match O'toole har gått tidligere, men gutten er en utrolig atletisk kar. Og tok også etter kampen med meg en bronse (?) i en fristil-bryte turnering i England!

Bildet er tatt av Darren Benson! 

 

Et par kamper etterpå var det Audun sin tur, Audun gikk mot en svææær kar ved navn Mariuz Marzec. En stooor "bryter" med kropp som en gresk gud. Som utveide Audun med minst 8-10kg i buret. Audun gjorde en knall kamp, og slo ned sin motstander flere ganger i løpet av kampen, og motstandern gikk i "nødmodus" og hadde noen eksplosive takedowns før han holdt Audun nede store deler av kampen. Polakken vant desverre kampen på poeng, men Audun hadde definitivt publikum på sin side, og høstet mye skryt i etterkant av kampen!

 

Helt mot slutten var det Simeon sin tur! Simeon er som mange vet et helt fantastisk grappler,  men i tillegg er han også veldig god stående. Gameplanen var å holde dette stående (da vi var litt usikre på hvor god motstanderen) egentlig var på bakken.. Men etter en slagveksling fikk motstandern panikk og skøyt inn på en Single-leg takedown, noe som resulterte i at Simeon hoppet opp på ryggen hans, fikk inn begge "hooksa" og kvalte han ut.  Det hele var over på ca 32 sekunder. Dette er andre gangen på noen få måneder jeg går kamp i samma stevne som Simeon og han har en tendens til å vinne kampene sine omtrent før de får starta ;) Skal ikke være noen spåmann for å forutse at denne mannen kommer til å ende opp i UFC veldig snart! 

 

Her er en video av Simeons kamp: 

Og her er litt video-dekning fra Whoooa TV rundt UWC 17:
¨
Vi "Valhall gutta" dukker stadig opp i disse videoene, så ta en titt! :) Kommer sannsynligvis video av min og Audun sin kamp om ikke så alt for lenge også.
Veldig synd at jeg ikke helt fikk den Semi pro kampen jeg hadde håpa på i UWC 17,  MEN det kommer flere sjangser og jeg gleder meg vilt til jeg skal i buret igjen og konkurrere! Neste gang blir i 77kg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

31, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits