Kun 2 uker igjen nå til min 2ndre MMA kamp!

2 Juli går jeg min andre MMA (cage) fight! (Semi proffesjonell)

Den 2 juli går jeg min andre MMA kamp i et stevne som heter Ultimate Warrior Challange (UWC 16) rett utenfor London i England. Southend, Essex, England for å være nøyaktig. Denne gangen er det Semi Proffesjonell kamp jeg skal gå, dvs at reglene er litt annerledes. Denne gangen er slag, knær osv til hodet lov. Forskjellen mellom Semi pro og vanlig Proffkamp er at man ikke har lov til å slå/albue til ansikt når kampen går på bakken. Som sistgang går jeg også i Middleweight (-84kg) vektklassen. Denne gangen mot en mer erfaren motstander enn meg selv: Luke Barnatt.. Han har vunnet sine siste 4 kamper og ser utifra video god ut overalt! (søk på han på youtube, så finner du mye). Dette er visstnok hans siste kamp før han går 'Proff'. Så jeg kommer med andre ord inn som en underdog. Noe som er helt greit for min del, jeg reiser uansett ikke så langt for å tape uansett.. Jeg skal vinne jeg, å tape er ikke noe alternativ! Så mitt mål er å gi han et tap før han går over til Proffene :) hehe..

En av norges fremste MMA proffer Simeon Thoresen fra Norge skal gå Main-event'en på samma fight kortet! I tillegg har Stav Econoumou som nylig slo superstjerne Bobb Sapp også Co-Mainevent! Så det blir en kveld pakka med store fights, og jeg er stolt av å kunne delta og representere for mitt land og min klubb på dette stevnet!

  Her er en highlight fra sist UWC stevne som var!

 

For dere som er nysgjerrige på min motstander, legger jeg ut et lite klipp fra hans siste match i UWC. Luke Barnatt er den høyeste av disse to gutta. Og dominerer denne kampen her ganske bra!


Dersom noen av dere fra Norge er klare for å få med dere dette stevnet, så kan billetter kjøpes på http://www.ultimatewarriorchallenge.co.uk/ .. Flybilletter koster ikke all verden om man tar Ryainair heller.. :)

8 kommentarer

Såndre

17.jun.2011 kl.17:13

Han Barnatt ser ut som en seig jævel. Du får passe deg for de lange arma og beina der.. Gå for gull, knock him out! ;)

Roma

17.jun.2011 kl.17:17

Ja, han er definintivt et step up i konkurranse for min del.. MEN jeg er klar som faen, og jeg SKAL vinne..

DeeDeeCupp

17.jun.2011 kl.17:57

Knock his teeth out!

Brage

19.jun.2011 kl.03:13

dette klarer du Roma!

Såndre

21.jun.2011 kl.20:07

Jepp, mye ligger i huet vettu! Så lenge du veit at du vinner, så går det riktig vei.

Dekar

23.jun.2011 kl.09:11

Mad lang kar, men jeg tror du tar han lett jeg asse. :)

Dag Ole

02.jul.2011 kl.01:57

Lang jævel, den kampen mot italieneren fikk tankene til å vandre til kampen mellom Bruce Lee og Kareem Abdul Jabbar i Game of death... Men du er vel endel høyere enn han italieneren? Regner med at det er litt sent å ønske lykke til her, regner med at du ikke sitter og nileser på din egen blogg nå før matchen. Men lykke til endå!!

Dekar

05.jul.2011 kl.22:03

Se å få kampen opp på youtube a! :)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

31, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits