Video: Meg vs. Nils med Skils.. (rap battle)

N I L S     M E D    S K I L S        V . S       R O M A 

 Som mange av dere sikkert vet var jegganske aktiv innenfor Freestyle rap battle  miljøet og hiphop miljøet generelt for endel år tilbake. Og jeg var med og kriga i teten i endel av de freestyle turneringene som var rundtomkring i Norge. I 2009 gjorde jeg et aldri så lite 'comeback' og tok på meg en battle mot selveste Nils /m Skils (som er regnet som den desidert beste freestyle rapperen på norsk gjennom tidene) for battle-ligaen Skeez Tv. Flere battles fra ligaen kan ses på www.battles.no. Før denne battlen hadde jeg ikke deltatt i en battle på rundt 5-6 år, og jeg har aldri tidligere deltatt i battle hvor man ikke har en beat i bakgrunnen og mulighet for å forberede seg mot motstander på forhand. (Så dette ble første gang for meg). Så man kan si jeg var litt 'rusten' her, men jeg er alikevell ganske fornøyd med battlen.. Enjoy!

  Battlen kan ses Under:

5 kommentarer

Mari - med lille Kasper i magen.

25.mai.2011 kl.22:39

Ha, så kult! Flinke begge to da :)

SnowDustCrystalFire

26.mai.2011 kl.13:36

Sykt bra !! Respekt ;) Nils kan suge seg da, disser dama di sånn (Du var jo single da) :P *moohaha*

Siverto

06.jun.2011 kl.12:56

Roma, du må bare være den beste rapperen i norge. Hører på rappene dine heile tia, "Politikk", "Tilbake", og broren din sin "Spytt på Suleiman", men kongen er garantert "Fuck Suleiman"!

Svenn

10.jun.2011 kl.20:17

Battles og Freestyle er to forskjellige ting? Written freestyle er ikke freestyle..

Brage

19.jun.2011 kl.00:49

bra as! :D

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

31, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits