Ny Norsk Rap Battle-liga! (Video: Norske battles)

Endelig er de første video klippene fra Skeez TV ute! I et par år nå har det vært forskjellige stevner hvor norske rappere battler mot hverandre acapella (uten musikk til) med rap hvor man får vite i god tid i forveien hvem man møter slik at man kan forberede seg skikkelig mot sin motstander. Og dvs at veldig mye av dette er skrevne tekster. Noe som hever snittet på linjene betraktlig! Men i kampens hete er det fort å glemme materialet sitt, og man ender ofte alikevell opp med å måtte improvisere mye :)

I starten var det veldig få mennesker som deltok, lite tilskuere, video/lyd kvaliteten var så som så, men disse klippene her er et par år gamle og mye har forandret seg siden den tid! :)

Nils m/Skils VS. BZ

 

Skranglebein VS Droolian


Jeg har selv deltatt i en battle for Skeez TV,  denne battlen kommer ikke ut før om et par uker. Som sikkert mange vet så har jeg deltatt i endel freestyle battles for mange år tilbake, så dette var på en måte et 'comeback for meg'.. Smør dere inn med litt tolmodighet, så blir min freestyle battle mot Nils lagt ut her (og på kingsize.no ) i løpet av ikke så alt for lang tid..

2 kommentarer

Kay Erikssen

08.apr.2011 kl.10:44

http://www.youtube.com/watch?v=aDjkI7k1q54&feature=feedu

^ og her er jeg med som dommer også.. :)

Alex

16.apr.2011 kl.04:07

Såpass, ja. Er dette nytt? Lurer på hvor lenge det tar før det går internasjonalt ;)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits