Gon 2011 (Grapplers open) videoer ..

På dette stevnet fikk jeg desverre ikke deltatt p.g.a influensa, men de andre gutta fra Valhall gym (og TSG i sandefjord + gutta fra Skien Fighterklubb) gjorde et knallbra stevne!

Medaljer:
Tommy Rasmussen- Gull +91 SW (adv)
Sverre Sunde - Gull -91 SW (adv)
Victor Liland - Gull -82,3 BJJ (hvit), Bronse Open -82,3 (hvit)
Magnus Paaske Eriksen - Gull -67 SW (adv), Sølv -70 BJJ (blå)

Andreas Sangolt - Sølv i -76 BJJ (blå)
Kira Ingelsrudøyen - Sølv -61 female SW (adv), Sølv i female Open SW (adv), Sølv i Female Open BJJ (blå)

En av de fra Valhall som gjorde det KNALL bra men som alikevell ikke nådde helt opp var Kim Thinghaugen. Her er en kamp hvor han møter en utrolig dyktig motstander (Håkon Mortensen)

Trykk på bildet under for å se kampen:

 

Skien fighterklubb hadde endel gode grapplere med i teten av -79kg's klassen. Her er Thure mot Alex i semifinalen! Disse gutta er gode venner, så de prøver ikke å drepe hverandre :) (Litt dårlig kommentarer osv innimellom her, men its all good.. kan jo ikke coache for mye når man kjenner begge heller).

Trykk på bildet under for å se den kampen!Veldig bra innsats fra alle sammen! :) Må innrømme at det kribla fælt etter å bli med når jeg så de andre gå, men jeg får ta det igjen nestegang! ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits