Freestyle Rap i 2011?

Som noen av dere som kjenner meg godt vet har jeg for noen år tilbake vært ganske aktiv rapper og drev mye med såkalt Freestyle rap (totalt improvisert rap rett fra hodet til en tilfeldig beat). Dette var ganske stort i norge noen år før 8-mile filmen til Eminem (som handler om akkurat dette) kom ut. Men et eller annet skjedde etter den filmen, og miljøet døde mer eller mindre ut..

Men for noen år tilbake kom trenden tilbake på nytt, denne gangen ble det veldig populært å kjøre uten beat, med et kamera. Grind Time fra USA er vell de som er mest kjente for akkurat dette, og nivået er helt utrolig høyt. Litt av forskjellen nå iforhold til i gamle dager er at man blander sammen Skrevne versj/linjer med noe improvisert, noe som gjør at nivået på tekstinnholdet blir hakket høyere!

Jeg hadde faktisk en slik Battle mot Norges desidert vasseste Freestyle rapper på norsk Nils m Skills for et par år tilbake som har blitt filma,. Men denne battelen har ikke kommet ut enda p.g.a litt tekniske problemer fra produksjonsteamets side, men vil komme ut om ikke så alt for lenge (håper jeg).

Men i mellomtida kan dere kose dere med denne 43 minutter lange Battle'n hvor Nils M Skills (Norge) & Shazaam (Sverige) prøver seg på en battle på Engelsk med de amerikanske rapperne Okwerdz & Dizaster.. Meget underholdende greier!! Må ses :) .. Denne er for battle ligaen Basementality som holder til i Sverige. Det kommer også en Norsk battle liga etterhvert som heter Skeez TV .. Så watch out! (Det er der min battle mot Nils ligger)

Her er hele battelen i sin fulle lengde (43 minutter)

 

Og for dere som ikke har 43 minutter, her er en veldig nedkorta versjon på 6 minutter med "Highlightsa" ..
Hva syntes dere? :)

2 kommentarer

Linn Høyem

02.mar.2011 kl.11:55

Liker'e!

Jeg forelsket meg litt i denne typen og battle på etter 8Mile og Eminem,som mange andre:D

Fikk ikke sett alt,men det er kult!

Roma

02.mar.2011 kl.12:27

Er også veldig gøy å se når folk battler på norsk,. Det kommer mye på norsk på youtube framover, skal poste det her :)

-Kay-

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits