Bilder fra nye Valhall Gym!

Valhall gym har nå nylig flyttet til nye, lyse og flotte lokaler i Nanseth gata 102 i Larvik. Dette er mye mer sentralt enn Hegdal hvor vi hadde lokaler tidligere. Nå man bare spasere rett inn fra gatenivå!

 

 

Valhall, matta sett fra inngangspartiet.. Mye bedre takhøyde enn før, polstring oppover veggene osv, mer lys inn utenifra, bedre belysning i tak osv.

 Gå på www.valhallgym.com for mer infor om treningstider, hvilke timer vi tilbyr osv.

  

  På tross av at vi har brukt lang tid på å bytte lokaler (noe som har gått litt utover hvor mye tid vi har hatt til å trene) skal noen av gutta delta i GON 2011 (Grapplers Open Norway) den 26 Februar. Lykke til til alle dere!

Det var egentlig meningen at jeg skulle delta og konkurrere i både Submission Wrestling & Brasiliansk Jiu jitsu, men så ble jeg slått ut av influensa og jeg har ligget på sofaen nå i over en ukes tid med feber osv. Men jeg satser på å få deltatt i stevnene framover i år!

 

   
Vi har installert 2 burvegger som vi bruker til å trene MMA imot. (Klinsj, takedowns mot gjerdet osv). Veggene i hele lokalet har også polstring.. Vi har alle lagt veldig mye tid i dette, og er kjempefornøyde med resultatet!

 


Valhall, sett fra 'kjøkkenet' vårt hvor vi har Sofa, Bord,  Vannkoker, Kaffemaskin, Mikrobølge ovn, osv.. (Er også toalett og dusj kommer etter hvert lenger inn).

Lokalene har også et Vektrom med benkpress, chins stativ, litt løse vekter, polstring på gulv osv osv. I tillegg er det nå mulighet for å se en kamp her og der på vårt multimedia system som vi henger opp ved spesielle anledninger :)

Om du bor i nærheten og kunne tenke deg og prøve en litt annerledes og artig type trening, stikk innom for en prøvetime da vell! Alle er velkomne!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits