Strikeforce tungvekts turnering! (MMA)

Det er utrolig gøy at MMA begynner å bli såpass mainstream, og artig at det til stadighet kommer fram organisasjoner som gjør det stort om dagen! (Utenom UFC). Strikeforce (Usa) & Dream (Japan) er vell UFC sine største konkurrenter i øyeblikket. Men sporten er i stadig vekst og det er utrolig artig å følge med på utviklinga som foregår!

De fleste har hørt om UFC, som i disse dager begynner å bli veldig populært.  UFC er utrolig underholdende, og det begynner å bli relativt 'stuerent'  selv for folk som ikke har Fighting som en hobby. MEN det finnes også andre organisasjoner der ute som virkelig leverer varene fortiden når det kommer til store MMA (mixed martial arts) navn og meget underholdende kamper. F.eks Strikeforce. For dere som ikke har hørt om Strikeforce, så er det en annen organisasjon som konkurrerer med UFC. Veldig mange UFC veteraner har valgt å gå til denne organisasjonen, og de har også klart å få Fedor (en av verdens mest omtalte MMA utøvere) til å signere kontrakt med dem. Produksjonen dems er veldig proff, og enkelte stevner er MER stjernespekket enn UFC og veldig ofte bedre 'Matchups' med spektakulære avslutninger osv! (Matchmakern her gjør tydligvis en grei jobb med å matche folk som virkelig vil avslutte kampene sine).

I natt går det første kampene i Strikeforce sin Tungvekts turnering, hvor de har samlet mange av verdens tungvektere for å finne ut hvem som er SF sin beste tungvekter. Disse kampene vil bli fordelt utover mange stevner framover. Her er en trailer for turneringa!I natt tror jeg Fedor vil vinne over Silva på Knockout og at Andrei Arlovski slår Sergei Kharitonov på en T.k.o .. Har DU noen 'predictions' ? :) Post dem som kommentar under..
-Kay-

Én kommentar

Roma

12.feb.2011 kl.16:52

Utrolig fett at de bruker Norske Dovregubbens Hall fra Edvard Grieg på slutten i trailern også! :)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits