Hva skjer? :) (Liten update på trenings fronten om dan)

Det er lenge sia jeg har oppdatert bloggen min nå,. Men her kommer en liten oppdatering på hva som jeg driver med om dagen når det gjelder trening osv. (Det går veldig mye i trening om dagen, da jeg aktivt konkurrerer i flere kampsport grener)

HVA HAR SKJEDD?

Nå nylig var Team Valhall (altså mitt team) og konkurrerte i grappling og brasiliansk jiu jitsu på et stevne i Lørenskog hvor vi tok hjem 7 medaljer på dag 1 (grappling) og et par medaljer til dagen etter (i bjj).

Jeg tok bronse i -85kg Advanced, en plassering jeg er fornøyd med, selvom jeg på video opptak har sett at jeg gjorde utrolig mange rare feil i kampene jeg gikk.

 

Her er en link til youtube klipp fra en av mine matcher fra Grotta Grappling 2010.http://www.youtube.com/watch?v=NU9HyXBPumY

HVA SKJER FRAMOVER?!

13 November debuterer jeg i MMA (Mixed martial arts),. Jeg har fått en amatør kamp i -84kg i England. Noe jeg ser veldig fram til, og jeg trener intenst for å komme i best mulig shape til dette. Denne kampen foregår i et bur, og slag/spark/knær osv er lov her (men ikke til hode siden jeg går amatør kamp). Stevnet heter Ultimate Combat Trials. Kim Thinghaugen og Audun Fossum (også fra Team valhall) skal også gå kamper i samma stevnet,. Akkurat nå ligger vekta mi på rundt 86-87 kg, så å komme ned til 84kg er noe jeg bør klare veldig lett med tanke på at jeg har konkurrert så lavt ned som -79kg tidligere i sommer :)

Jeg skal prøve så godt jeg kan og holde dere oppdatert om hvordan treningen går osv.

Stevnet er faktisk allerede utsolgt (sies det), men i følge arrangørene vil dette bli filmet og lagt ut på youtube o.l.

5 kommentarer

maarisin

21.okt.2010 kl.11:40

Så kult med MMA. Lykke til!! :)

Jan

21.okt.2010 kl.15:52

Blir morro detta her:) Vet du hvem eller hva du møter??

Jeg forventer intet annet en en FEET sub.i 1.runde:)

Kay Erikssen

21.okt.2010 kl.16:55

Maarisin: tusen takk for det!

Jan: Jeg møter en som heter Folu Agboola. Han er en Thaibokser ifra England! Ja, en rask submission hadde vært utrolig nice! Men jeg er klar for en 3 runders også, om jeg ikke klarer å avslutte ;)

Baliba

21.okt.2010 kl.17:49

Gratulerer med bronse, det er gøy å følge med litt :)

(Vurderer å prøve litt bjj selv for morroskyld..:))

Jan

21.okt.2010 kl.22:33

Thai gutta i England er ikke kjent for sitt ground game kan man si:)

Aldri om han står 3 runder mot deg. Mulig han får en eller 2 lowkicks..thats it:):)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits