UFC 118! Randy Couture Vs. James Toney..

Randy Couture (47 år gammel) er en legende innenfor MMA, og har holdt på i en år rekke. Denne mannen begynte som en bryter (har blandt annet vært på USA's landslag i bryting som en 'innbytter' under OL) og har med åra blitt veldig god overalt.. Denne helgen møter han en legende innenfor boksing: James Toney, som har vært Champion i tungvekts boksing flere ganger, og er den mest annerkjente bokseren som noenganger går inn i buret for å prøve seg.. 
Det er STOR forskjell på å kun bokse og å faktisk sloss (MMA er vell den sporten som kommer nærmest), og JEG tipper derfor at Randy Couture vinner denne matchen i første runde ved å ta ned Toney og enten kvæle han ut eller slå han til en teknisk knockout seier,.  MEN, det er bitte bitte små hansker, og alt kan skje.. Så toney kan ha flaks og treffe Randy med et slag som ender kvelden tidlig.Den samme kvelden er det også en rematch mellom MMA legende BJ Penn (som også har holdt på siden starten) mot Frankie Edgar som nylig vant en match mot akkurat BJ og tok lettvekt (-70kg) belte fra han. Selvom BJ Penn tapte sist og Frankie så veeeeldig crisp ut, så tipper jeg faktisk BJ vinner denne gangen. Jeg regner med at han har studert masse video og kommer inn med en veldig god strategi denne gangen :)
Her er en komplett liste over alle kampene denne kvelden:

Main card

Preliminary card (Spike TV)

Preliminary card

3 kommentarer

keem1

24.aug.2010 kl.17:00

Toney har hatt titler i mange vektklasser, ikke bare tungvekt :)

Men spiller liten rolle her, for han har kun "punchers chance" uansett. Hehe

Norwegian Fighter

24.aug.2010 kl.22:30

Han har fire titler faktisk, men den siste ble annulert pga at han testet positivt for noe snusk.

Gleder meg sykt til helgen! Vi har en stor gjeng som skal samles å se UFC. Selv om all sansynlighet sier at Couture kommer til å dominere så skal det sies at det aldri har vært en bokser av dette kaliberet i UFC før. Ikke som er meg kjent i allefall, så det er ingen som "vet" at han vil bli dominert. Som Couture sier, det er ikke uten grunn at han har kallenavnet "lights out", så jeg synes dette er spennende. Om han knocker Couture så vil jeg nok si at det er langt mer skills enn flaks i hans tilfelle.

Norwegian Fighter

24.aug.2010 kl.22:53

Som jeg ser har blitt sagt... Sånn går det når man kun skumleser innlegg.

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits