Ny The Ultimate Fighter sesong begynner 15 September!

The ultimate fighter (også kjent som TUF) er en reality serie hvor de samler en gjeng med 'up and coming' fightere i et hus over en periode. Her trener de sammen med noen av de beste i verden på dagtid, og har det morro (som gutter flest) og finner på mye rart på kvelden. Hver uke er det en kamp, den som taper kampen er ute av konkurransen. Og til slutt blir det stående igjen 2 stk i finalen, vinneren får en kontrakt med UFC som er verdt endel penger. Utrolig underholdende greier :)

Her er en liten Trailer for kommende sesong!En liten samling av funny øyeblikk fra Sesong 1-5 i TUF:

Dana White (UFC sjef) sin berømte 'do you wanna be a fighter?' tale .. :)

2 kommentarer

Norwegian Fighter

24.aug.2010 kl.10:07

George St. Pierre kommer til å knuse Josh Koscheck! Gleder meg som en unge til denne sesongen!

Roma

25.aug.2010 kl.10:37

Ja, GSP knuste jo koscheck sist også. Så jeg antar at han vil lide av samma skjebne igjen.. MEN på den andre sia, så kan det hende at Koscheck faktisk går tilbake til 'røttene' sine igjen og gjennopptar bryte treningen. Før siste match hadde han de siste årene kun fokusert på standup fighting, og ble DOMINERT av Gsp i noe som Koscheck faktisk går for å være en av verdens best i, nemlig bryting. Så dersom koscheck virkelig jobber med brytinga si (som tidligere flere ganger All American Wrestling Champion bør han jo i utgangspunktet være bedre enn GSP på dette området) så tror jeg faktisk GSP får problemer med å ta han ned..

HVIS jeg var Koscheck ville jeg gjort stikk motsatt av sist, og rett og slett prøvd å jobbe med å ta GPS ned og ground and pound'e han..

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits