Noc 2010 ..

Etter flere uker med steinhard diett, et par dager uten karbo hydrater, 24t uten mat/drikke, 1 time med løping i svettedrakt + en time i badstue med svettedrakt klarte jeg til slutt å komme ned i -79kg og veide inn på 78,5kg.. Dette sleit ganske bra på kroppen min, og jeg hadde ganske vondt i nyrene når jeg endelig klarte vekta.. (Veide jo trossalt 85kg bare et par dager før konkurranse). Men dagen etter var jeg faktisk energisk og klar for kamp... Noe jeg virkelig fikk!  ;) Traff en gammal vetaran i Game't som heter Thor Andre (Som har konkurrert litt i MMA tidligere osv), og vi hadde en kjempe jevn match.. Som først gikk tia ut (etter at jeg hadde fått en takedown før de begynte å telle poeng). Det ble ekstra omganger, og her tok vi hverandre også ned et par ganger, men han vant til slutt på poeng etter å ha fått en takedown i siste lita.. Kampen var ikke noe å hoppe i taket over sånn når det gjelder underholdsningsfaktor for publikum, men vi begge fikk kjørt oss ;) ..

(Og jeg ble en erfaring rikere, og har nå endel å jobbe med mot neste stevne!)..

Vi av oss fra Vestfold MMA som stilte i Advanced denne gangen fant fort ut av nivået her var høyt, men vi kommer tilbake sterkere! I Beginners leverer vi utrolig bra som vanlig, og Esben (Ebby) tok hjem gull :) (i -67?)

Ellers var det utrolig bra innsats fra både Sandefjord og Larviks gutta (som går under felles navnet Vestfold MMA i konkurranser).

Et par bilder fra matchen min. Som varte totalt i 9 minutter tilsammen..
Et par bilder også fra rett før innveinga mi. Her var jeg på ca 79,6 (noe som var 700gram over vekta). Jeg kom så langt ned som 78,5 .. Men da var jeg så sliten (og hadde vondt i nyrer osv) så jeg orka ikke noe bilder da..Var endel av oss som kutta masse vekt for å klare vekta, blandt annet Truls Glavin som ble sittende i badstua over 3 timer for å klare vekta si! (Det står det respekt av!)..

God sommer alle sammen.. :)

2 kommentarer

kira

20.jun.2010 kl.03:57

Du kjempa sinnsykt bra, og for de som setter pris på ordentlig kriging så var kampen din mektig underholdende!

Og er det ikke digg å møte en jevn motstander, en du virkelig må kvesse knivene imot?

Roma

25.aug.2010 kl.10:41

Ja, jeg føler jeg lærte mye av det der! Var utrolig gøy :)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits