Diett mot Norwegian Open 2010 (Og for 'sommershape')

Når jeg trener opp mot en konkurranse så går det ganske hardt for seg. Og det blir ofte egen styrketrening ved siden av beinhard trening på Valhall sammen med de andre gutta.. Noe som nesten alltid medfører at jeg faktisk legger på meg ukene før konkurranse og ofte ender opp såpass tung at jeg sikkert kunne konkurrert i en vektklasse høyere enn det som opprinnelig var planlagt..

Det har det seg slik at Grappling (Mma & annen kampsport) er vektklasse basert. Og innveing er  som regel dagen før, så det er helt vanlig å pine seg ned i vekt med dietter + ikke spise/drikke et  døgn før innveing og til slutt kjøre badstue slik at man svetter de siste dråpene i kroppen for å klare vekta.. Dette hovedsaklig for å bli så stor og sterk man kan bli iforhold til resten av vektklassen sin i konkurransen..

Og for min del så er dette planen denne gangen. Så fortiden har jeg gått på en ganske strikt diett i en ukes tid for å komme litt nærmere matchvekt slik at jeg slipper å ta av såååå alt for mye i badstue osv dagen før konkurranse.. Dette medfører jo også at jeg kommer i litt bedre form på stranda, noe som heller ikke er noe minus. :)

Her er et bilde etter en uke på diett, gikk fra 86 til 83 kg den uken.. Vekta er litt opp igjen nå etter en spisedag i helgen, men satser på å være nedi et par og 80 kilo dagen før konkurransen denne gangen for å svette meg ned til under 79 kg innen kl 17 ..

Skal prøve å få postet et par bilder fra hvordan shape'n er dagen før konkurranse og under konkurransen :)

7 kommentarer

Wolverinne

14.jun.2010 kl.16:30

diettuker er alltid tøffe.... men det resultatet var ikke å forakte nei:p

Ida M

14.jun.2010 kl.16:35

Du ser så bra ut at det skulle ikke vært lov.... :-)) Gleder meg såå til lørdag! (OG til etter innveiinga på fredag... Mmmmmm...fooooood... ;-))

Marori Morningstar

14.jun.2010 kl.16:42

helvete man, hørtes slit ut

14.jun.2010 kl.17:13

Sexy er du :) hilsen shawn

14.jun.2010 kl.18:24

Du er en skikkelig allright kar,Kay:D

Men du veit,like godt som mange andre, at sixpacken ikke tapper ut folk ^^ Men lykke til i NOC

Hilsen Kenneth

Linn Høyem

17.jun.2010 kl.08:45

Meget bra altså:)

Der er den selvdisiplinen jeg selv mangler.....Du er flink!!

Roma

25.aug.2010 kl.10:42

Kenneth: den sixpacken er jo den som gjør at man kan tap dat azz da.. ;) hahaha.. neida

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits