Verdens sterkeste mann prøver seg i MMA!

MMA (Mixed Martial Arts) er en kampsport hvor mange forskjellige kampsporter er representert. Kampene foregår ofte i Bur eller i ring. Stående er det en kickboksing match, men man kan også ta motstandern ned på bakken og slå eller kjøre arm/beinlåser eller såkalte 'chokes' ..

Etter at UFC har satset stort de siste årene og arrangerer shows rundt omkring i hele verden har MMA blitt ufattelig populært, og det er mye penger i denne sporten fortiden. Dette resulterer jo i at folk med bakgrunn fra andre sportsgrener velger å prøve seg.. Tidligere har baseball stjerner, amerikanske fotball stjerner, boksere o.l prøvd seg, men i helgen var det Verdens sterkeste mann Mariusz Pudzianowski som prøvde seg. Mariusz har tideligere gått 2 kamper før denne (hvor han har fått servert motstandere som ikke kan noenting), men denne gangen ville han ha litt mer motstand og fikk kamp mot tidligere UFC tungvekt champion Tim sylvia ..

OBS, de første 5 sekundene er klippet helt sort! Litt tolmodighet så kommer matchen av seg selv :)

2 kommentarer

maarisin

04.jun.2010 kl.18:18

Jeg utfordra deg på bloggen min ;)

Marori Morningstar

14.jun.2010 kl.16:40

må poengter brock lesnar fra WWE faktisk!

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits