Tok av litt på shopping i Sverige her om dagen :)

Søndag 16 Mai var jeg og en veninne på en liten shoppingtur i Sverige. Vi shoppa konstant fra vi kom fram til butikkene, og til det stengte. Startet turen med en frokost buffet på Svenske båten, og kjørte hjem via Oslo fjord tunnellen.. Så ble en lang dag :)

MEN.. Det var en utrolig god følelse å endel få fylt opp min 200 liters fryseboks med mat igjen, og når jeg tenker tilbake, så kan jeg ikke huske sist jeg var i Sverige og virkelig fikk handla diverse ting.. Så det var  virkelig på tide denne gangen her!

Kylling, svinekjøtt, hamburgere, grønnsaker, bacon, saft, smirnoff ice, godteri, vaske midler og you name it..  Har jo tidligere selvfølgelig tatt av MYE hardere enn jeg gjorde denne gangen her, men med tanke på at jeg faktisk bor alene og har barn 50% av tia så føler jeg at jeg har ihvertfall ut måneden (hehe) :)

Nå har det seg også slik at jeg er en person som ikke akkurat går ut og handler nye klær hver eneste lønning. Men denne gangen her hadde jeg bestemt meg for at det var endel klær som jeg faktisk bare måtte kjøpe meg.. Blandt annet en vår/høst jakke! Kjøpte en Helly Hansen jakke som jeg igrunn ble veldig fornøyd med, har fått testa den litt på gå-tur på kvelden holder godt på varmen uten at man blir superklam slik man ofte blir i mange halv-crappy jakker nå til dags.. ;)Ble et par Adidas Shelltoes Sneakers, Et par Adidas Capser og et par boxere. I tillegg til en Adidas genser og den jakka jeg snakka om, pluss en pen ola bukse til 17 mai outfitet mitt..

Nå blire vell en stund til neste innkjøp av klær tror jeg, må i såfall bli fler shortser osv når sommeren nærmer seg..


Nå begynner dette her å bli en ganske personlig blogg, ikke værst... Gikk fra å skrive om Månelandinger til å blogge om en shoppingtur liksom ;)

5 kommentarer

maarisin

20.mai.2010 kl.20:16

Bra du har fått kjøpt fra deg litt ! Er deilig det :-D

Ida

20.mai.2010 kl.21:39

Litt digg å bare shoppe 'hemningsløst' noen ganger da :-) Midlertidig lykke kanskje, men det er nå innmari morro så lenge det varer :-)

Wolverinne

20.mai.2010 kl.22:31

oh ser bra ut :) skulle virkelig vært over en tur selv for å hamstre litt..

xfitness - Susanne

25.mai.2010 kl.22:43

Ååå, jeg gleder meg til jeg flytter hjem til Østlandet om noen dager, da står Sverige-tur høyt på to-do-listen min :D

Kristine

26.mai.2010 kl.18:56

Hehe... det er akkurat som meg!

Shopping i Sverige er genialt! :)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits