Mannfolk & Baking.. (Dårlig kombo?)

Lørdag den 15 mai feiret jeg og min bror vår bursdag hvor vi samlet vår nærmeste familie og venner for litt kaker, brus .. Og kvelden før denne dagen ble jeg faktisk stående på kjøkkenet og bake sjokolade kake og muffins med rosa prinsesse-glassur :) .. (Disse var spesielt ment til min niese Vencke Sofie som faktisk presterte å spise sånn 9 stk av disse eller noe, så de falt abselutt i smak!)

Jeg må jo innrømme at jeg ikke følte meg som verdens mest maskuline kar der jeg stod på kjøkkenet og bakte rosa muffins, men når man bor alene og har 2 barn så må man faktisk av og bite i det sure eplet og ta på seg 'hus-mor-rollen'  ;)

Fikk litt hjelp fra Miriam til å lage glassuren til sjokolade kaka. Ellers vil jeg gjerne takke Toro som gjør livet utrolig mye enklere for oss menn som bor alene :)

Det siste bildet er bilde av sjokolade kaka før glassuren kom på,. Kaka og muffinsene ble faktisk utrolig bra, og jeg tror ikke det er siste gang jeg blir stående på kjøkkenet og bake assa!

Neste gang skal jeg gå løs på noe litt mer avanserte greier enn toro-poser, så stay tuned for et nytt innlegg om ikke så alt for lenge ;)Her er er bilde av Vencke Sofie (min niese) etter å ha spist av all den rosa prinsesse-toppingen av en muffins, er i øyeblikk som dette all strevinga på kjøkkenet faktisk er verdt bryet ;)Og sånn helt til slutt, et lite bilde av min 'ste-bror' Arild som hiver i seg et stykke av sjokolade kaka..  Ikke like søt som Vencke Sofie, men.. haha
Ha en fin 18 mai alle sammen :)

7 kommentarer

kinepusen

18.mai.2010 kl.11:06

ha en fin dag du oxo!=)
Stikker bare innom for å ønske deg en riktig god morgen:)

t0nej

18.mai.2010 kl.11:10

Så søt hun niesa de var :)

FOTOJENTA, Helene Jacobsen

18.mai.2010 kl.11:21

Så flink du er !:) Så godt ut!

Ida

18.mai.2010 kl.12:32

Du er jo kjempeflink! Litt mindre vann i glasuren neste gang, så sitter den! ;-) Hmm.. Skulle gjerne smakt den sjokolade kaka altså! ;-)

Marie

18.mai.2010 kl.21:55

Syntes du er megaflink jeg ;)

Rebecca

22.mai.2010 kl.00:36

Hehe, ikke noe er bedre enn menn på kjøkkenet! (og som tørr å lage prinsesse muffins) Du er herlig! ;)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits