B.o.b - The Adventures of Bobby Ray..

B.O.B - The Adventures of Bobby Ray, et album jeg kan anbefale på det sterkeste..

Jeg er en person som hovedsaklig hører på hiphop/rap musikk, men siden jeg føler at det meget sjeldent blir sluppet bra album her har jeg ofte måtte ty til andre sjangere for å faktisk finne noe bra (da jeg er ganske fed up med vanlig hardcore rap til tider).

Snublet helt tilfeldigvis over B.O.B sitt album på nettet da jeg satt og hørte på Låta hans med Eminem Airplanes pt.2, og jeg ble kjempe imponert. Albumet vil nok kanskje være litt i det softeste laget for de mest hardbarka hiphop fansa der ute, men for folk flest tror jeg dette er midt i blinken.  Albumet er meget 'radio vennelig'  .. på godt og vondt. Men det er liksom godlåter for en hver, med relativt dype tekster og melodiøse beats som får tankene til å fly hos meg ihvertfall..

Det som er imponerende med B.o.b er at han på versene leverer veldig bra, og det kan til tider minne litt om Andre 3000 fra outkast, samtidig som han faktisk kan synge. Slike multi talenter ser man mer og mer til i disse dager (f.eks Drake, som også er ganske populær i disse dager).

Albumet B.O.B - The Adventures of Bobby Ray debuterte på første plass på Billboard 200 lista med 84 000 solgte første uka. Et helt greit salgstall i disse dager, men at et såpass kommersielt album som dette ikke selger mer beviser bare at platesalg via platebutikker ikke lenger er i vinden.

Her er et par av de låtene jeg liker best på albumet:
Her er en B.O.B låt som ikke er på albumet. Her de lånt litt fra Coldplay's låt Lost og T.I legger også et versj på denne!

3 kommentarer

Melina Amundsen Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

06.mai.2010 kl.19:39

Airplanes <3

maarisin

06.mai.2010 kl.20:09

Bra :-D

Martine

28.mai.2010 kl.14:29

Selv likte jeg 'paste my shades' godt også:-) Veldig bra album!

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

30, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits