En veldig ålreit side til å 'Streame' Fights på nettet!

Jeg har i en årrekke fulgt med på forskjellige kampsport arrangementer og shows ved å hente ned fra internett. Her snakker vi alt fra Boksekamper, MMA matcher, Bjj/Grappling matcher, Bryting, Wrestling (i min barndom osv). Og har stort sett lykkes med å hente ned alt fra forskjellige nedlastings steder for å se på Tv,. Men når man har en travel hverdag (som jeg etterhvert har fått) er det ikke alltid jeg har tid til å styre rundt og lete på nettet for å få lastet ned ting, og da ere greit å ha alt på en side!

http://www.fighthymn.net/

Denne siden er alltid oppdatert med nye matcher, og er abselutt verdt å ta en titt på! Man får kanskje ikke full HD oppløsning osv, men er mer en god nok om man har et kvarter til overs og f.eks vil se nye Floyd Mayweather boksekampen.

Ligger også episoder av Reality serien The Ultimate Fighter på den siden, noe som kan vært artig for normale folk også ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits