En kamp jeg gikk sist helg i Udevalla/Sverige :)

Jeg og mitt Team (Valhall, se http://teamvalhall.com ) var å konkurrerte i et Submission Wrestling turnering (Kampsport) stevne i Udevalla i Sverige sist helg. Jeg gikk i -79kg Continuation hvor det var 8 stk påmeldt.. Begynte veldig bra og vant min første match på Submission etter 3 minutter over min motstander Pontus Andre fra klubben Gracie Barra i Sverige.. (I match nr 2 klarte jeg å gjøre en idiotisk feil og havnet først i en triangle som jeg 'kontret' men ble da catcha i en kimura istedet pga kontringa mi, dette må jeg jobbe mer med). Etter denne var det en jevn bronsefinale hvor jeg endte opp med å tape på poeng 3-2 etter at kondisjonen min sviktet totalt. Både meg og min motstander var totaaaaalt utslitte og vi begge ble liggende langflate på gulvet etter denne matchen..

Her er et klipp fra den matchen jeg vant, gjør endel rare feil her også, men det gikk heldigvis rette veien ;)Skal gå i et nytt stevne den 19 Juni som er i oslo og heter Norwegian Open Championship.. Etter å ha studert tape nøye fra Gameness som var forrige helg vet jeg hva jeg skal jobbe med i ukene som kommer :)

Her er et par bilder fra kampene mine fra Udevalla:


2 kommentarer

Wolverinne

29.apr.2010 kl.01:12

shiiit, vi snakker reaksjonsevne og utholdenhet;) nice;)

Ida

05.mai.2010 kl.11:19

Du er så råå! Det nest siste bildet ser helt insane ut! Gleder meg så til din neste kamp!!

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits