Its WAAAAR!!

"It's WAAAAAR" .. haha (det er altså ikke krig, men det er våår)  .. Og man merker nå i luften at sommeren nærmer seg

Her kommer det første innlegget sålangt på min blogg som faktisk handler om mitt liv.. . Kanskje påtide etter at bloggen har eksistert i mange mnd nå :)


I Helgen som var nå har det vært helt utrolig digg vær!! Man merker virkelig nå at sommeren er på vei, og at den harde vinteren vi nettop har vært igjennom har sluppet taket..  Har vært ute og kost meg med barna, har til og med fått mulighet til å sole meg litt! Brukte store deler av denne helgen til å rydde litt ute, vaske hage møbler, bilen (utvendig og innvendig), rydde hjemme osv. Finnes ingen bedre følelese enn å ha det ryddig rundt seg ;) .. 

Når man har hus er det alltid 100 ting å ta tak i, og jeg er så langt ifra en Handyman man kan komme. Men i år skal jeg prøve å ta meg i øra og prøve å gjøre tinga som jeg ikke har hatt ork til å ta tidligere. Som f.eks å beise terrassen min, ordne gress plenen min (som har blitt 2 meter lang, flat og død), pusse opp litt innendørs osv.. Så vi får se her etterhert om det dukker opp noen bilder fra noen av disse prosjektene ;)


Bilen min..ser ganske grei ut når den er nyvaska og med sommerhjulene på, men ser helt for jævlig ut på vinteren når den er møkette med de stygge vinterhjulene på. 


Terrassen min, gulvet er litt vått her. Men som dere kan se er ikke trykkimpregnert treverk så veldig pent når det ikke er beiset :)

Én kommentar

dthituvy

14.apr.2010 kl.00:12

søtt bilde :)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits