Hvorfor var hiphop så utrolig mye "freshere" før i tia?

Er det jeg som begynner å bli for gammel, eller blir det laget mye færre 'Classic' hiphop album nå enn tideligere? Før husker jeg det stadig ble sluppet album som ikke bare levde opp til forventningene, men som ofte overgikk alt man hadde av forventninger i utgangspunktet. 

The Blueprint albumet til Jay-Z er vell et av disse albumene, og kanskje et av de bedre albumene det siste 10-året.. Lil Wayne sitt The Carter 2 var også et slikt album, hvor en artist som var relativt lite kjent for bra solo-materiale plutslig kom ut med årets album i 2005 (altså, det er min mening da).

 Jeg husker også rundt 2000 da det ofte ble sluppet albums av etablerte Dj'er som f.eks DJ Clue og Funkmaster Flex hvor de hadde eksklusive fete låter fra forskjellige artister!  Sånt skjer liksom bare ikke lenger, veldig få album med samarbeid mellom råe artister osv! 

Her er en Eminem m/ Dr.Dre låt fra denne tidsepoken hvor jeg syntes han var best! Altså rundt 1999 .. 
"If I get locked up tonight" fra Funk flex/Big Kap albumet "The Tunnel" ..


Noen som har noe meninger om dette? spytt ut ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits