Roy Jones Jr, verdens mest "breiale" bokser/rap artist.

Roy Jones jr er mest kjent for å være en bokser med en haug knockouts bak seg, og er veldig glad i å 'showe' litt under kampene, noe som gjør at han er veldig artig å se på (Uansett om man liker å se boksing eller ikke). Han kan blandt annet finne på å bokse med hendene på ryggen, eller å plutslig ha en liten danse oppvisning midt i en kamp før han bokser videre og ofte slår folk UT :) .. 

Her er en låt hvor han rapper litt om sine bragder innenfor boksing. Ikke verdens beste rapper kanskje, men hans attitude og swag er såpass kuul at det er utrolig artig å se/høre uansett!  Y'all must have forgotDette er hit'en "I can't be touched" som han er mest kjent for. 

Måtte nesten ha med en samling av det beste han har gjort innenfor bokse verdenen her også!

Flere låter av Roy Jones:
En annen bokser som også er utrolig morsom å se på p.g.a sin attitude i ringen, dansing/showoff er Prince Naseem. Sjekk ut highlight'en hans ved å kikke på dette klippet: 
http://www.youtube.com/watch?v=pfUFYtXNN0A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits