Snacks1 i Sandefjord,. Imponerende kebab!

Jeg har alltid vært ganske glad i en god Kebab, men som innflytter i Sandefjord/Vestfold har jeg alltid sliti med å finne en Kebab som er på høyde med de i Oslo. Og det tok 5 år her i vestfold før jeg faktisk klarte å finne en! Og den var ikke bare på høyde med mange av de i Oslo, men på mange måter også bedre!

Jeg snakker altså om Kylling-filet kebaben på Snacks1 I Sandefjord, jeg spiser fastfood veldig sjelden. Men når man f.eks har vært ute å festa litt så finnes det ingenting bedre dagen derpå. Og jeg som er veldig opptatt av trening/kosthold ble også imponert over at det faktisk er mulig å lage noe god fastfood som er relativt sunn også (altså, man får jo dosa si proteiner her.. selvom man også seff får i seg endel unødvendig fett/karbs). Kyllingkjøttet her var visst marinert, og de bruker en saus her som bare passet utrolig godt..  Denne kebaben var så god at jeg faktisk har spist den 2 dager på rad nå, så den kan jeg anbefale! (Også til oss sære Oslo folk som syntes at kebab smaker som kjøttdeig med engang man kommer litt ut av byen)

De har også veldig bra Pizza/Burgere her, men god Kebab er liksom ikke hverdags kost utenfor Oslo ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Er Singel, Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits