Beef: Jay-Z vs. Nas

Framover på bloggen kommer jeg til å ta for meg historier om "BEEF" mellom forskjellige hiphop artister og andre kjente personer som ikke helt tåler trynet på hverandre. Pr idag er Jay-z & Nas gode venner og lager musikk sammen og samarbeider osv, men det har ikke alltid vært slik. Disse to står nemlig bak hiphoppens mest kjente uoverensstemmelser gjennom tidene. Her er en liten mini dokumentar om akkurat dette.. Det som er litt spesielt med "battelen" mellom disse to rapperne er at de løste dette via musikken sin helt uten å bruke vold eller våpen. (Noe som er ganske uvanlig, mange rappere har gjennom tidene måtte bøte med livet p.g.a musikk-krangel tideligere)

Del #1:
Del #2:
Disse ble venner igjen når når Jay-Z var president på Def Jam Records, og Nas ga ut albumet Hiphop is Dead. På dette albumet kom en sykt fet låt hvor rapperne samarbeidet. Under er linker til denne låta, og låter lager under selve "krigen" :) 

Nas & Jay-Z Samarbeid etter krangelen var over: http://www.youtube.com/watch?v=vHBGLLKdRuo
Jay-Z sin diss mot Nas (og endel andre rappere): http://www.youtube.com/watch?v=FAnGnevKxJE
Nas sin diss mot Jay: http://www.youtube.com/watch?v=inyoiKjVe0I

Én kommentar

Fan

27.02.2012 kl.14:36

Ether er konge!

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

31, Sandefjord

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap.Er ifra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Kampsporten MMA (Og Grappling). Har tidligere konkurrert endel i Freestyle Rap Battles. Kan også følges på Twitter på @kayerikssen

Kategorier

Arkiv

hits