Mongolisme.. ;)

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har siden jeg var barn alltid syntes "Retards" er fascinerende og morsomme mennesker. Jeg fyller 30 år i år, så du kan jo trygt si jeg begynner å bli voksen. Jeg ler kanskje ikke høyt av mongolide mennesker på gata lenger, men jeg må jo innrømme at jeg på en måte ler litt inni meg. Og når jeg ser på den serien om mennesker med downs syndrom på TV Norge (Tangerudbakken borettslag) så må jeg jo innrømme at jeg er en fan og syntes dette er ganske festlig. (Jeg har også vokst opp med superstjernen Bjørn Terje fra den serien, seriøst) .. hehe

Filmen Tropical Thunder som handler om en gjeng talentløse skuespillere. Og via filmen ser man "trailere" på filmer de har laget tideligere. Karakteren til Ben Stiller er kjent for å ha gått "full retard" og spille en tilbakestående person som heter Jack i filmen Simple Jack.

(Utrolig rå skuespiller prestasjon når man spiller en dårlig skuespiller som spiller en retard på lerrettet)"NEVER go full retard... "     ;)
Stikkord:

3 kommentarer

meandyou

12.feb.2010 kl.23:43

Kjenner jeg blir litt skuffet/irritert når jeg lese det du skriver. De som du kaller "mongolide" altså funksjonshemmede, lider ofte av slike mennesker som deg som ler av deres sykdom/lidelse. Og hvis som du sier har vokst opp med en med downssyndrom, burde du vite at de er super kule mennesker og hvis man lærer å kjenne dem, trenger man ikke å le av dem men med dem. Og dette gjelder alle de du kaller "mongolide" trenger ikke bare å være downssyndrom. Husk du som far er et forbilde, disse mennskene har følelser og er ofte ikke så dumme som mange skal ha det til, de forstår ofte når de blir ledd av, selv om ikke vi tror det.

Roma

15.feb.2010 kl.09:12

Jeg var faktisk en kamerat av han Bjørn Terje jeg, dette var en person som gikk på skole i en helt vanlig klasse. Ingen gjorde narr av han eller noe, vi lo p.g.a han var humoristisk og tulla og hadde det gøy akkurat som oss andre barn gjorde.. Og det innlegget mitt var ikke ment for å mobbe mongolide eller tilbake stående mennesker, men rett og slett som en hyllest. De er superkuule, jeg er 100% enig! Jeg kunne aldri ledd av en mongo for å være slem, men jeg ler p.g.a de er så utrolig positive, humoristiske, glade og sprudlende mennesker! Så du kan vell si jeg ler med dem og ikke av dem på en måte..

Men dette forstår vell ikke en sneversynt rasehater som deg med disse konservative og primitive meningene dine om alt..

meandyou

15.feb.2010 kl.23:13

Rasehater er jeg ikke, er venn med flere med utenlandskbakgrunn. Men mitt bakord er hvorfor skal man ikke ta vare på dem man har i Norge før vi blir verdensmor for alle verdens land. Ta inn innvandrer som trenger det, HVIS vi har et godt tilbud til dem, slik at de ikke blir kriminelle. Hva er vitsen med å ta inn så mange når vi ikke har et godt tilbud til dem, da ender det slik som vi har det i dag. Med at vi får dobbelt så mange kriminelle som er innvandre enn norske.

Men jeg er sterkt i mot det at de norske eldre skal være redde i sine eldre dager, for at det norske systeme ikke virker og de tar flere nye statsborgere inn enn de greier å ta vare på.

Jeg beklager hvis jeg tolket innlegget ditt feil om "mongolisme"

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap. Fra Oslo men bor fortida i Sandefjord med samboer. Pappa til 2 gutter. Stefar til en liten jente. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits