Lil Wayne & Eminem på samma låt! (Old News)

Vet dette her ikke er nyheter, låta begynner å bli stein-gammel. Og for å være helt ærlig var jeg ikke særlig begeistret over den første gangen jeg hørte den i lunsjen på jobben, i bilen, på laptoppen med kanskje verdens dårligste høytalere hvor store deler av lydbildet og detaljene i musikken bare totalt forsvant. Og stevninga på låta er jo også relativt dyster, lite energisk osv.. Så denne gikk rett over hodet på meg når den kom,.

Men så kjøpte jeg Lil Wayne albumet Rebirth her om dagen (uten å vite at han faktisk hadde prøvd å lage et rocke-album med autotune, hadde nok ikke kjøpt albumet om jeg visste det). Og dette var en av de få låtene som faktisk var uten autotune, og etter å ha pumpa denne ganske høyt i bilen på ordentlig anlegg, hjemme på anlegget og i Headsett må jeg innrømme den virkelig har vokst på meg.. Begge leverer utrolig solide vers her. Eminem har kanskje teknisk litt mer imponerende flow og rimestruktur, men på den andre siden er Lil wayne utrolig flink til å følge beaten og tilpasse seg slik at han passer utrolig godt inn. Når beaten tar av tar han av, når beaten går rolig tar han det med ro osv..

Lil Wayne featuring Eminem - Drop The World:


Dette er ikke første gang Eminem & Lil wayne er sammen på en låt. De har tideligere lagt hvert sitt versj på Drake's låt Forever. Nok engang leverer da Eminem et meget teknisk versj med "dobbla flow" og solid rimestruktur som gjør at de andre versjene på låta høres ganske simple ut. Drake har faktisk en imponerende kult stemmebruk og snert i flowen som gjør at det simple versjet hans faktisk låter ganske bra. Han har også klart å slenge sammen en relativt oppegående video til dette prosjektet (noe som er ganske bra gjort dersom han ikke er signert noe plateselskap, som han sier i versjet sitt). "Everybody's got a deal, I did it without one"..

Drake feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - ForeverEn litt artig ting mens vi er inne på Lil Wayne. Som jeg nevnte tideligere i innlegget her har han nylig gitt ut en rockeplate ved navn Rebirth. Han har også begynt å spille endel gitar på konserter og på låtene sine. Noe av det som er så morsomt med akkurat det er at han uten tvil er en av verdens DÅRLIGSTE gitarister. Jeg har hørt mongolide barn fra østeuropa spille gitar bedre..  Her har dere et lite eksempel hvor Lil Wayne velger å show'e off gitar skillsa sine litt etter en musikk video:

Lite klipp fra slutten av Birdman og Lil Wayne's sang: Leather So Soft
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap. Fra Oslo men bor fortida i Sandefjord med samboer. Pappa til 2 gutter. Stefar til en liten jente. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits