Fedor Emelianenko.. Tidenes best MMA fighter?

Fedor Vladimirovich Emelianenko er uten en av de beste MMA fighterne gjennom tidene. Den bleikfeite russeren ser ikke akkurat ut som andre fightere. Kroppen hans kan minne litt om et kjøleskap med armer og bein, men ikke la dette lure deg. Mannen er en av de raskeste og mest tekniske tungvekterne jeg noen gang har sett, og han har kun tapt 1 gang (da kampen ble stoppet p.g.a et kutt han fikk). Så med andre ord har ingen noen sinne klart å "stoppe" han i ringen i løpet av sine 32 kamper. Han har gått de fleste sine store kamper i Japan, men er nå under kontrakt med USA's kanskje nest største MMA organisasjon Strikeforce.. Skulle gjerne likt å se han gå i UFC mot eks Brock Lesnar eller Randy Couture (UFC er amerikas største MMA organisasjon). 

Her er en artig dokumentar om Fedor sin karriere i Japan (Pride):

DEL 1:
 

DEL 2:


For dere som har lyst til å se en lenger dokumentar om han og hvordan han trener, trykk på linkene som er under for å se en og en del av dokumentaren "Fedor - The Baddest Man On The Planet" .. 

2 kommentarer

K to the Ikkan

08.feb.2010 kl.23:28

Fedor er the man! Synes han er den mest komplette fighteren jeg har sett noe til.

Men blir spennende og se om han kommer seg til UFC til slutt, var vel manageren eller noe som hadde litt urimelige krav sist??

Roma

09.feb.2010 kl.08:49

Ja. De hadde visst noen syke krav til lønn og at de i tillegg skulle ha mulighet til å konkurrere i Sambo i hjemlandet russland ved siden av UFC kontrakta. Noe UFC er ganske strenge på at man ikke skal gjøre (dvs gå kamper i andre organisasjoner osv)

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap. Fra Oslo men bor fortida i Sandefjord med samboer. Pappa til 2 gutter. Stefar til en liten jente. Jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits