The Game's Red Album er snart ute!

I følge planene skulle egentlig The Game's fjerde solo album The Red Album gis ut i februar, men har fått endelig slippdato den 23 mars. Albumet slippes på plateselskapet Interscope, med andre ord et ganske svært plateselskap. Og hvis han leverer solid slik han har gjort på sine 3 forrige album vil jeg tro at dette kan selge endel.. På albumet har han med seg topp produsenter som blandt annet Timbaland, J.R Rotem, Cool & Dre, Kanye West og sist men ikke minst selveste DR DRE!!  (For oss som er fans av Dre beats og Game raps er dette ganske store nyheter, dersom ryktene stemmer da.. )


Under er det et bilde av Snoop Dogg, Dr.Dre & The Game som visstnok skal være fra en studio session for Dr.dre's etterlengtede solo album Detox. Dre har tidligere ved flere anledninger (hvert år?) påstått at Detox er rett rundt hjørnet, så jeg tar ryktene om Detox i 2010 med en klype salt.Bilde av Snoop Dogg, Dr.Dre og The Game. Fra en studio session til albumet Detox.

Under har jeg valgt å legge ut en god-låt fra The Game's debut album The Documentary (Som jeg mener er et av de beste albumene som har kommet fra USA's vestkyst de siste 10 årene). Låta heter Dreams og er produsert av Kanye WestJeg velger å ikke legge ut noen tracks fra det nye albumet, rett og slett p.g.a mye av det folk legger ut på nettet av "nye" låter er fake låter osv.. Og litt p.g.a jeg selv vil vente med å høre låtene til albumet slippes..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roma

Roma

29, Oslo

Kay Erikssen .. Også kjent som Roma fra Keem&Roma og Vannskapt Mannskap. Fra Oslo men bor fortida i Sandefjord. Pappa til 2 gutter, jobber i telebransjen. Elsker en skikkelig utfordring, konkurrerer derfor i Freestyle Battling og Kampsport.

Kategorier

Arkiv

hits